Propera trobada:

foto de Les Borges del Camp: Tere Balañá.

Propera trobada: .... dia 16 d'abril
Comentarem: Lítica de Lucia Pietrelli

dimecres, 14 de novembre del 2012

Com estem de vaga, 7 paraules.

Faulkner?

4 comentaris:

  1. Com que estic de vaga no faig comentaris ;) Demà sí

    ResponElimina
  2. Ja no fem vaga. Jo puc comentar i potser la Lola ens podrà dir amb més de set paraules què vol dir amb aquest Faulkner? amb interrogant. És una proposta? Segueixo tot el que està publicant "El País" sobre el "boom". Encara que "El País" no s'hauria de llegir després de la historia dels acomiadaments, però això és a banda. La gent del "boom" són els que tenen més part de culpa en la conversió a lectores més o menys compulsives que vam experimentar les persones de la meva generació. I com que en aquest cas el teu enllaç va a un article que comença amb les influències sobre Vargas Llosa no me'n puc estar de comentar de nou que ja no llegeixo aquest senyor, i ja sé que la resposta és, si escriu bé, cal diferenciar obra i autor. Llavors jo penso que potser és veritat, però vaig i trobo això: http://elsorfesdelsenyorboix.blogspot.com.es/2012/10/el-cas-cela.html

    Ja us vaig comentar que els orfes m'agraden.

    ResponElimina
  3. jo proposava al Faulkner, del que no se absolutament res mes que:

    1- influencia Vargas Llosa.

    2- Es plagiat al poble de "amanece que no es poco" per a gran indignació de la benemérita.

    I era una proposta. Vaig a veure el bloc aquest que dius...

    ResponElimina
  4. Uf! Cacho de entrada!

    L'he llegida en diagonal. Entenc que el conflicte és separar la integritat (o manca de) de l'autor de la seva obra, o no fer-ho.

    Jo ho voldria fer. M'encantaria comdenar als autors, o pujar-los al cel en funció dels seus mèrits personals. Però tinc debilitat per Jardiel Poncela, em piso a riure amb ell, és un dels meus favorits. I més masclista, fatxa i xungo no podia ser.

    ResponElimina