Propera trobada:

foto de Les Borges del Camp: Tere Balañá.

Propera trobada: .... dia 16 d'abril
Comentarem: Lítica de Lucia Pietrelli

dilluns, 8 de novembre del 2010

Una web estupenda

Per trobar llibres descatalogats o de segona ma a un bon preu. I quan parlo de bon preu vull dir un parell o tres d'euros...


Es diu iberlibro, i ens permet buscar llibres per autor, títol i paraula clau. I a més, permet ordenar els resultats per preu final total, és a dir, per la suma del preu del llibre més les despeses d'enviament.

Si es posa només el nom de l'autor, per alguna estranya raó, els primers llibres que surten són en anglès. Així que més val indicar en quin idioma està el títol.


A més, si és un llibre raro pot passar que no estigui disponible en cap llibreria del món mundial. Llavors, recorda no sé com la nostra recerca, i si mai aquest llibre entra al catàleg d'alguna d'aquestes llibreries, ens envien un email i ens demanen si el volem. Són així d'enrrotllats.


Avui m'ha arribat “el mito de la belleza” de Naomi Wolf. Un llibre tan bo i tan feminista que ja no es publica. I jo el tinc aquí! Mi tesoro...


5 comentaris:

  1. He visitat aquesta web i he arribat a la conclusió de que en un moment donat la Visa pot treure fum. Quin perill!

    ResponElimina
  2. Gràcies Akane, un bon instrument aquesta web. I enhorabona pel teu tresor. Una dona interessant la Wolf. Un cognom, amb una o dues os, que és de tauleta de nit (de les dones i dels homes que si vulguin apuntar)

    Encara acabarem muntant una lliga feminista a Les Borges ;)

    ResponElimina
  3. Per cert, jo també tinc dues gosses. I no hi ha manera que em facin àvia! Ugsss, esborra l'última frase. :)

    ResponElimina
  4. Hola, gràcies, Akane, m'has salvat la vida. Hi havia un llibre per al meu fill que no trobava enlloc. Ja he fet la compra. A reveure!

    ResponElimina
  5. Això, això, montem la lliga feminista!!!!

    Qué bé que us hagi servit! Però vigileu, que com diu la Santi la Visa pot treure fum!!! :D

    ResponElimina