Propera trobada:

foto de Les Borges del Camp: Tere Balañá.

Propera trobada: .... dia 16 d'abril
Comentarem: Lítica de Lucia Pietrelli

dijous, 18 de novembre del 2010

COMENTARI ALS MAILS

He llegit els vostres mails i per alguna raó el "reponder a todos" quan hi han tantes adreces és missió impossible. Ho penjo aquí i en un parell de dies ho esborro.
Em sembla perfecte el totxo i l'òpera, pot ser una experiència interessant (quasi que em veig al Liceu).
Influenciada per vosaltres i com alumna amb ganes d'aprendre, avui m'he comprat un llibre de contes de molts autors, com per exemple: Afanasiev, Andréiev, Chéjov, Sienkiewicz, Kafka, Maupassant, Saki, Mark Twain, Schwob...Com podeu comprovar, m'estic re-educant com a lectora , la cosa va bé!
També he comprat "La princesa de jade" de Coia Valls, té un argument molt interessant i a més a més, me l'ha recomanat un expert en treballar amb paraules.
 "La madre" no l'he trobat però me'l porten la setmana pròxima. I per finalitzar, "El diario de Ana Frank", del qual la meva filla ja s'ha enganxat amb el conseqüent perill que demà a l'exàmen del "Jules Juliette" (s'escriu així?) es dediqui a explicar la vida de la pobre Ana Frank. Si és així, entonaré un mea culpa.
Un matí molt productiu el d'avui, no creieu?

2 comentaris:

  1. Quina màquina Santi! Jo crec que no has d'esborrar aquesta entrada que quedi com a testimoni, així no et lliuraràs de parlar-nos dels llibres quan els hagis llegit. ;)

    ResponElimina
  2. Jo opino igual!
    Continuo buscant motius per cabrejar-me, però noia, hi ha un bon karma...

    ResponElimina