Propera trobada:

foto de Les Borges del Camp: Tere Balañá.

Propera trobada: .... dia 16 d'abril
Comentarem: Lítica de Lucia Pietrelli

dilluns, 4 d’octubre del 2010

UNA SORTIDA DIGNA

Si mireu la llista de Seguidors trobareu que se'ns ha unit el Jesús Tibau, escriptor de les Terres de l'Ebre i que quan aquest Club de Lectura iniciava el seu camí, va tenir la gentilesa de fer-nos una visita per comentar un dels seus llibres.
Com l'1 de novembre és aquí mateix, aprofito per recomanar-vos Una sortida digna, on trobareu un Tibau amb una visió molt particular del tema en qüestió.

En aquest quart recull de contes de Tibau, la mort sempre hi és present d'una manera o altra, però amb la visió particular de l'autor, i una barreja d'humor i tendresa. No se'ns mostra dramàtica i macabra, sinó al contrari, de manera vital, gràcies a una original galeria de sentiments i personatges: la roda de premsa d'un ressuscitat, unes oposicions a sicari municipal, un taxidermista rancuniós o uns especials "viananys" (vianants dels anys).

3 comentaris:

  1. moltes gràcies per recomanar el llibre, i resto sempre ala vostra disposició

    ResponElimina
  2. Gràcies per les teves paraules Jesús, i és que el teu llibre és de molt bon recomanar, m'agrada molt!

    ResponElimina
  3. Jesús M. ets a tot arreu, i a més trobes temps per no parar de "crear" com t'ho fas? M'uneixo a la Santi en l'agraïment per ser aquí.

    I encara més de cara l'1 de Novembre. Potser no us el llegireu ningú, però si algú s'hi endinsa, encara que sigui només amb petits tastets, trobarà, crec, que val la pena http://books.google.cat/books?id=VEUXGxuyMvMC&pg=PA27&lpg=PA27&dq=xavier+busquet+sobre+la+mort&source=bl&ots=4kh3vMTa58&sig=A-9W-MmB8mDfllrVjZMuumobtdw&hl=ca&ei=HmarTMutBsOk4QamtOTfBw&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=3&ved=0CBsQ6AEwAg#v=onepage&q&f=false

    ResponElimina