Propera trobada:

foto de Les Borges del Camp: Tere Balañá.

Propera trobada: .... dia 12 de març
Comentarem: Antologia Poètica de Vicent Andrés Estellés

dissabte, 23 d’agost del 2014

Tarda d'estiu

Diumenge 17 d'agost de 2014. El club de lectura de Les Borges del Camp està de vacances. En principi no ens havíem de tornar a trobar fins el setembre.

Però, com que no únicament de libres viu un club, per molt de lectura que sigui, tots i totes, menys l'Akane que és pel País Basc, vam respondre sí a la crida de la Fina per anar a fer una passejada pel seu extraordinari hort ecològic. Parlar de cultius, d'ocellets ... de natura. Realitat respirable per narius, aire lliure. Tertúlies relatives a la vida al camp, al passat i el present de les masies.

I vam aprofitar per fer un berenaret, al rafal del mas, ja que hi érem. No res, només unes amanides diverses, una quiche, truites variades i fideuà per començar, regat amb vins del Montsant. Finalment, fruita i uns xuxos de crema, amb cava, moscatell i vi ranci.

Ni una paraula sobre Dostoievski, reservat per a la reunió del setembre, on esperem també l'assistència de l'Akane que és una experta en matèria de russos. Segur que tothom tindrà molt a dir. Es va prendre, però, una decisió important, per a l'octubre canvi total, alguna cosa més lleugera i entretinguda, farem una policíaca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada