Propera trobada:

foto de Les Borges del Camp: Tere Balañá.

Propera trobada: .... dia 16 d'abril
Comentarem: Lítica de Lucia Pietrelli

dilluns, 11 de juliol del 2011

Ho vam tornar a fer

Ho vam tornar a fer. Oficialment estem de vacances i la propera tertúlia no serà fins  el 21 de setembre per comentar la Pastoral Americana i, si algú ha estat capaç, Guerra i Pau. Però ho vam tornar a fer, en número reduït, certament, perquè la gent comença a tenir “compromisos” d'estiu. Ens vam trobar, seguint la fletxa, en un lloc idíl·lic al voltant d'una taula exquisidament parada damunt la qual van començar a aparéixer plats de cuina de qualitat alta. No som un club gastronòmic, no, som un club de lectura, encara que cada vegada més sovint, se'm planteja el dubte.

Teníem una excusa, calia repartir els llibres de la Pastoral. Ho vam fer, cap al final, quan després de xerrar de mil coses vam recordar l'objecte de la trobada. Per despistar, també vam parlar una mica de llibres, cap al final, després de xerrar de mil coses, bàsicament de cuina, però també de vins, de l'educació dels fills, de com entapissar una cadira o com posar un terra nou a la cuina.

Tenim una pila de llibres a la cua. Encara no està decidit quin vindrà després de La Pastoral, i de la Gerra i Pau dels que n'hagin estat capaços. Però el que sembla evident és que la propera tardor llegirem:
El Club dels Optimistes incorregibles, de J.M. Guenassia
País de neu de Yasunari Kawabata.
El Gattopardo, de Lampedusa

I per anar-hi pensant, potser cara l'hivern, dues noves propostes cauen damunt la taula :

Senyoria de Jaume Cabré
Nanà de Émili Zola

I també ens poden interessar altres propostes que s'han fet en pàgines anteriors d'aquest blog.

Llarga vida al Club de Lectura!

4 comentaris:

  1. I aquestes dues propostes noves?

    El sopar va ser meravallós! Se t'oblida parlar del llibre de reclamacions, que vam haver de demanar!

    ResponElimina
  2. Bé, no sé si són ben bé propostes, però com que són llibres que van sortir com a interessants, i no els vaig dir jo, però a mi m'agraden ... doncs que ho deixo caure (a ver si cuela)

    I sí, un oblit imperdonable el de no esmentar el llibre de reclamacions que va ser demanat per unanimitat. Ens van estafar, ens havien promès un pa amb tomata i ens van treure viandes variades elaboradíssimes.

    ResponElimina
  3. Ho heu sentit? S'ha mort l'Agota Kristof.

    Òscar

    ResponElimina
  4. Hola profe ;)

    Sí, possiblement tocaria fer-ne alguna ressenya aquí, després de tot el seu llibre va ser un dels que va funcionar bé al club. Qui s'anima?

    ResponElimina